Navigacija

Gostovanje prof Urs Gigera na FVM

 

Poštovane kolege,

Gostujući predavač sa Univerziteta u Pensilvaniji, Filadelfija (SAD) prof. Urs Giger (Dipl. ACVIM & ECVIM (Interna medicina) Dipl. ECVCP (Klinička patologija)) će dana 14.02.2020. u okviru 41. Seminara za inovacije znanja veterinara na Fakultetu veterinarske medicine održati predavanje (10:45h-11:15h) pod nazivom „Dijagnostika anemija u veterinarskoj praksi“ i radionicu koja će se održati u poslepodnevnim časovima pod nazivom „Klinička hematologija“.

Prof. Urs Giger će u četvrtak 13.02.2020. godine u periodu od 10h do 12h obići naš Fakultet odnosno pojedine katedre/klinike po njegovom izboru. Molim Šefove Katedri da u tom periodu budu na svojim katedrama/klinikama ili da odrede zamenike koji će biti dostupni u tom periodu.

Takođe, pozivamo Vas da u četvrtak 13.02.2020. u predavaonici Katedre za bolesti kopitara, mesojeda, živine i divljači sa početkom u 12h, prisustvujete interaktivnom razgovoru sa prof. dr Urs Gigerom koje je predviđeno za zaposlene na Fakultetu. Razgovor je koncipiran tako da bude slobodnog tipa, odnosno tokom izlaganja profesor će odgovarati na sva praktična pitanja koja su iz oblasti njegove ekspertize a tiču se veterinarske kliničke patologije i interne medicine pasa i mačaka. U okviru ovog predavanja vodiće se i diskusija o načinu unapređenja i organizacije rada u laboratorijama našeg Fakulteta. Predviđeno vreme za predavanje i diskusiju je u trajanju od 3 sata (12:00h-15:00h).


 

S poštovanjem,


 

Prof. dr Danijela Kirovski