Навигација

Научно истраживачки рад

Comparison of a computer vision system vs. Traditional colorimeter for color evaluation of meat products with various physical properties
АуториIgor Tomašević, Vladimir Tomović, Bojana Milovanović, Jose Manuel Lorenzo Rodrigez, Vesna Đorđević, Неђељко Карабасил и Ilija Đekić
ЧасописMEAT SCIENCE
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.09.015
ЧасописMEAT SCIENCE
Година2019
АуториIgor Tomašević, Vladimir Tomović, Bojana Milovanović, Jose Manuel Lorenzo Rodrigez, Vesna Đorđević, Неђељко Карабасил и Ilija Đekić
Волумен148
Страна од5
Страна до12
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.09.015
Molecular characterization of Listeria monocytogenes isolates from a small-scale meat processor in Montenegro, 2011-2014
АуториIvana Zuber, Brankica Lakicevic, Ariane Pietzka, Dubravka Milanov, Vesna Djordjevic, Неђељко Карабасил, Владо Теодоровић, Werner Ruppitsch и Мирјана Димитријевић
ЧасописFOOD MICROBIOLOGY
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.fm.2018.12.005
ЧасописFOOD MICROBIOLOGY
Година2019
АуториIvana Zuber, Brankica Lakicevic, Ariane Pietzka, Dubravka Milanov, Vesna Djordjevic, Неђељко Карабасил, Владо Теодоровић, Werner Ruppitsch и Мирјана Димитријевић
Број79
Страна од116
Страна до122
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.fm.2018.12.005