Navigacija

Konkurs za dodelu godišnjih nagrada Privredne komore Beograda

Na osnovu teksta Konkursa za dodelu godišnjih nagrada Privredne komore Beograda objavljenog u politici i dopisa Privredne komore Beograda Fakultetima, Dekan Fakulteta veterinarske medicine doneo je rešenje o obrazovanju Komisije za izbor najboljih radova (doktorskih disertacija, magistarskih teza i diplomskih radova) odbranjenih na Fakultetu veterinarske medicine u protekloj 2011/2012 godini, počevši od 01.10.2011. godine do 30.09.2012. godine. Molimo vas da do 22. marta 2013. godine, do 12 časova, svoje radove kao i potrebnu dokumentaciju dostavite referentu za poslediplomske studije (Petar Sikimić, dr.vet.spec., kancelarija broj 26). U priloženom dokumetu pod nazivom formular-podaci o autorima-1 naznačeni su potrebni podaci koje treba priložiti uz originalan rad, a to su:
1. Mišljenje mentora, članova komisije ili stručnih i naučnih organizacija i instituta o mogućnosti primene predloženog rada u privredi.
2. Detaljno obrazloženje sa razradom moguće primene predloženog rada u privredi Beograda
3. Procenu mogućih efekata korišćenja predloženog rada u privredi
4. Mišljenje preduzeća koje je zainteresovano za primenu rezultata predloženog rada i radno angažovanje autora ili druge oblike stimulacije autora za dalji rad u toj oblasti

Molimo vas da podatke koji se traže u tabeli koja je priložena u formularu pod nazivom formular-podaci o autorima-1 direktno ukucate u tabelu i dostavite u papirnoj ali i u elektronskoj formi na e-mail: postdiplomske_studije@vet.bg.ac.rs (Petru Sikimiću).

Prof. dr Danijela Kirovski, član Komisije