
prof. dr Radoslava Savić-Radovanović
vanredni profesor
Katedra za higijenu i tehnologiju namirnica animalnog porekla
mimica@vet.bg.ac.rs | |
062/803 84 16 |
mimica@vet.bg.ac.rs | |
062/803 84 16 |
N. Karabasil, R. Savić-Radovanović, S. Stajković, N. Čobanović, B. Suvajdžić, Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum, Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2020
Autori | Neđeljko Karabasil, Radoslava Savić-Radovanović, Silvana Stajković, Nikola Čobanović, and Branko Suvajdžić |
---|---|
Godina | 2020 |
Izdavač | Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila |
ISBN | 978-86-80446-33-2 |
broj strana | 169 |
Tip knjige | pomoćni udžbenik |
Broj strana | 169 |
M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021
Autori | Milijana Sinđić, Milica Glišić, Jasna Lončina, Nemanja Zdravković, Radoslava Savić-Radovanović, Milan Baltić, and Marija Bošković Kabrol |
---|---|
Godina | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976 |
Časopis | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE |
Volumen | 33 |
Broj | 2 |
Strana od | 108 |
Strana do | 115 |
S. Bulajic, S. Colovic, D. Misic, J. Djordjevic, R. Savic-Radovanovic, J. Asanin, T. Ledina, Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES, Vol. 52, No. 12, pp. 864 - 870, 2017
Autori | Snežana Bulajić, Svetlana Colovic, Dušan Mišić, Jasna Lončina, Radoslava Savić-Radovanović, Jelena Asanin, and Tijana Ledina |
---|---|
Godina | 2017 |
DOI | DOI: 10.1080/03601234.2017.1361764 |
Časopis | JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES |
Volumen | 52 |
Broj | 12 |
Strana od | 864 |
Strana do | 870 |
N. Karabasil, V. Teodorović, M. Dimitrijević, N. Pavlićević, J. Kureljušić, S. Đurić, I. Sočo, R. Savić-Radovanović, Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures., ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 63, No. 5-6, pp. 655 - 663, 2013
Autori | Neđeljko Karabasil, Vlado Teodorović, Mirjana Dimitrijević, Nataša Pavlićević, Jasna Kureljušić, Spomenka Đurić, Ivan Sočo, and Radoslava Savić-Radovanović |
---|---|
Godina | 2013 |
Časopis | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
Volumen | 63 |
Broj | 5-6 |
Strana od | 655 |
Strana do | 663 |