
проф. др Радослава Савић-Радовановић
| 062/803 84 16 |
Предмети
Библиографија
Књиге и библиографије
Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum
Н. Карабасил, Р. Савић-Радовановић, S. Stajković, N. Čobanović, Б. Сувајџић, Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum, Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2020
| Аутори | Неђељко Карабасил, Радослава Савић-Радовановић, Silvana Stajković, Никола Чобановић и Бранко Сувајџић |
|---|---|
| Година | 2020 |
| Издавач | Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila |
| ISBN | 978-86-80446-33-2 |
| broj strana | 169 |
| Тип књиге | помоћни уџбеник |
| Број страна | 169 |
Радови у часописима са SCI листе
Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk
M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021
| Аутори | Милијана Синђић, Милица Глишић, Јасна Лончина, Немања Здравковић, Радослава Савић-Радовановић, Милан Балтић и Марија Бошковић Каброл |
|---|---|
| Година | 2021 |
| DOI | https://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976 |
| Часопис | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE |
| Волумен | 33 |
| Број | 2 |
| Страна од | 108 |
| Страна до | 115 |
Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia
S. Bulajic, S. Colovic, D. Misic, J. Djordjevic, R. Savic-Radovanovic, J. Asanin, T. Ledina, Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES, Vol. 52, No. 12, pp. 864 - 870, 2017
| Аутори | Снежана Булајић, Svetlana Colovic, Душан Мишић, Јасна Лончина, Радослава Савић-Радовановић, Jelena Asanin и Тијана Ледина |
|---|---|
| Година | 2017 |
| DOI | DOI: 10.1080/03601234.2017.1361764 |
| Часопис | JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH: PART B, PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES |
| Волумен | 52 |
| Број | 12 |
| Страна од | 864 |
| Страна до | 870 |
Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures.
N. Karabasil, В. Теодоровић, М. Димитријевић, N. Pavlićević, J. Kureljušić, С. Ђурић, I. Sočo, Р. Савић-Радовановић, Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures., ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 63, No. 5-6, pp. 655 - 663, 2013
| Аутори | Неђељко Карабасил, Владо Теодоровић, Мирјана Димитријевић, Nataša Pavlićević, Jasna Kureljušić, Споменка Ђурић, Ivan Sočo и Радослава Савић-Радовановић |
|---|---|
| Година | 2013 |
| Часопис | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
| Волумен | 63 |
| Број | 5-6 |
| Страна од | 655 |
| Страна до | 663 |
Радови у часописима ван SCI листе
On‑farm welfare conditions of dairy donkeys: A case study in Northern Serbia
М. Кованџић, Š. Pintarič, Ј. Лончина, Т. Ледина, Р. Савић-Радовановић, N. Čobanović, On‑farm welfare conditions of dairy donkeys: A case study in Northern Serbia, Meat technology, Vol. 65, No. 2, pp. 146 - 153, Dec, 2024
| Аутори | Марија Кованџић, Štefan Pintarič, Јасна Лончина, Тијана Ледина, Радослава Савић-Радовановић и Никола Чобановић |
|---|---|
| Година | 2024 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2024.65.2.8 |
| Часопис | Meat technology |
| Волумен | 65 |
| Број | 2 |
| Страна од | 146 |
| Страна до | 153 |

