Навигација

проф. др Радослава Савић-Радовановић

ванредни професор
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла
mimica@vet.bg.ac.rs
062/803 84 16

Предмети

14И4О08Основе хигијене намирница анималног порекла
14И5ИО04Хигијена и технологија намирница анималног порекла 1
14И5О03Хигијена и технологија млека
14И6О05Контрола намирница анималног порекла
14С1И15Безбедност намирница анималног порекла
14С1И16Методе испитивања намирница анималног порекла

Библиографија

Књиге и библиографије

Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum

Радови у часописима са SCI листе

Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk

Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia

Behavior of Salmonella typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures.

Булевар ослобођења 18, 11000 Београд, Србија, тел: +381 11 3615 436, факс: +381 11 2685 936

© 2024 Факултет ветеринарске медицине