Навигација

43. Семинар за иновације знања ветеринара

Конгреси, симпозијуми и семинариЕдукације на факултету

Поштоване колегинице и колеге,

У организацији Факултета ветеринарске медицине Универзитета у Београду, 25. фебруара 2022. године, биће одржан 43. семинар за иновације знања ветеринара. Овај семинар ће се, традиционално, одржати у просторијама нашег Факултета уз поштовање свих епидемиолошких мера.

ПРОГРАМ 43. СЕМИНАРА ЗА ИНОВАЦИЈЕ ЗНАЊА ВЕТЕРИНАРА

 
Молимо све заинтересоване колегинице и колеге да се унапред пријаве за учешће на 4
3. семинару за иновације знања ветеринара. Пријава је могућа искључиво преко интернета тако што се на интернет страници Факултета отвори апликација ПРИЈАВА и попуне отворене кућице. Линк за апликацију ПРИЈАВА је http://form.vet.bg.ac.rs . Сви они који се пријављују за Семинар и унапред буду вршили уплату котизације су дужни да доказ о уплати (скенирана копија уплатнице у JPG или PDF формату или електронски извод) доставе на е-маил адресу inovacije@vet.bg.ac.rs или да га предају приликом регистрације на семинару. За све недоумице и питања око пријаве, можете се јавити на телефон 062/80-39-683.

Учесници који присуствују семинару као гости ветеринарских институција које финансијски подржавају иновације (спонзорске котизације) се пријављују за радионицу „Гости - Спонзорске котизације“ и у обавези су да се након извршене регистрације у систему, јаве др Браниславу Вејновићу на телефон 062/80-39-683 ради распоређивања по радионицама. Уколико то не учине, биће распоређени на сам дан иновација на инфо пулту, а према тренутној расположивости слободних места.

Сви учесници семинара који се региструју и уплате котизацију, дужни су да присуствују пленарним предавањима и радионици за коју се буду определили приликом пријављивања. Учесници Семинара добијају 2 сертификата: за предавања и за радионицу. Спискове са евиденцијом потписа са предавања и радионица, Организациони одбор Семинара ће доставити секретеријату Ветеринарске коморе. Молимо све учеснике да испуне своје обавезе како би се избегли могући проблеми приликом верификовања сертификата од стране Ветеринарске коморе Србије.

Напомињемо да према Правилнику о стручном усавршавању Ветеринарске коморе Србије, свака радионица предвиђа и практичан рад и да је број учесника на њима лимитиран па Вас молимо да благовремено извршите регистрацију и уплатите котизацију јер се попуњавање радионица врши по принципу првенства времена пријаве односно уплате.

Котизација износи 4800,00 РСД (ПДВ је урачунат) уколико се уплати до 20. фебруара 2022. године. Уплату извршити на жиро рачун Факултета ветеринарске медицине 840-1825666-41, позив на број 43. Уколико се уплата изврши од 21. фебруара 2022. године или на Факултету на дан одржавања семинара, котизација износи 9600,00 РСД (ПДВ је урачунат).

Према Правилнику о стручном усавршавању ветеринара Ветеринарске коморе Србије присуство на предавањима се бодује са три, а присуство на радионицама (свака од планираних радионица) са по четири бода (укупно СЕДАМ БОДОВА).
 

Са поштовањем,

Председник Организационог одбора

Проф. др Данијела Кировски, ср.

 

У Београду,

22.01.2022. године