Навигација

Зум кафица – Стартујте паметно – изазови на почетку студирања

ОпштеИнтегрисане академске студијеИнфостуд

Зум кафица – Стартујте паметно – изазови на почетку студирања

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализоваће у недељу, 9. октобра 2022. године у 13 часова онлајн дружење са студентима - "Зум кафицу" посвећену теми изазова на почетку студирања.

Студенти прве године који издвоје време за ову недељну зум кафицу имаће прилике да од психолога Центра Милене Рајчевић чују савете и искуства о томе зашто је сваки почетак тежак, како прилагодити методе учења обимнијем градиву, како се уклопити у нову средину, како ефектно организовати обавезе, шта чинити у моментима треме и анксиозности, како и где потражити подршку у овим изазовним моментима.

Пријавите се до 9.10. у 10 часова путем линка https://forms.office.com/r/82U6zxV8Px

Милена Рајчевић је координаторка програма каријерне едукације у Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената, психолог и гешталт психотерапеут са преко десет година радног искуства у области психолошког саветовања и психотерапије.

"Зум кафица - 45 минута са..." представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања, који је осмишљен и започет током априла 2020. како би ове услуге Центра биле доступне студентима и током периода пандемије. Дружење се организује путем Зоом платформе, у форми састанка, како би учесници били што мотивисанији да узму активно учешће у дискусији.