Навигација

ESDAR 2024

ОпштеКонгреси, симпозијуми и семинари

27th Annual ESDAR Conference Belgrade

 

Поштоване колегинице и колеге,


желимо да Вас обавестимо да је у току регистрација за 27. годишњу конференцију ESDAR-а (eng. European Society for Domestic Animal Reproduction), која ће бити одржана од 12. до 14. септембра 2024. године, у хотелу Хајат у Београду. Овогодишња конференција ESDAR-а ће окупити најугледније стручњаке из области репродукције домаћих животиња у свету, а њен организатор је Факултет ветеринарске медицине Универзитета у Београду.

Програм предавања и радионица на 27. годишњој конференцији ESDAR-а можете погледати на следећем линку: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/program/, док регистрацију можете обавити отварањем линка: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/.

Рана регистрација по нижим ценама траје до 1. јула 2024. године (погледати на линку: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/), при чему чланови Ветеринарске коморе Србије (ВКС) не плаћају пуну цену регистрације већ само 50%, јер остатак цене покрива ВКС. Да бисте остварили попуст од 50%, потребно је да приликом регистрације упишете број лиценце и попуст ће аутоматски бити обрачунат.

Плаћање регистрације је могуће и на дан конференције, али је долазак на конференцију потребно најавити слањем имејла на следећу имејл адресу: esdar2024@vet.bg.ac.rs. У имејлу је потребно навести и да ли желите одлазак на гала вечеру, која се додатно плаћа (погледати на линку: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/).

Ветеринарска комора Србије ће вредновати учешће на 27. годишњој конференцији ESDAR-а, а број бодова ће накнадно бити објављен.

Сва питања везано за поступак регистрације и плаћања можете слати на имејл адресу: esdar2024@vet.bg.ac.rs, или контактирати телефон: 062/161-09-28 (асист. Душан Бошњаковић).