Navigacija

ESDAR 2024

OpšteKongresi, simpozijumi i seminari

27th Annual ESDAR Conference Belgrade

 

Poštovane koleginice i kolege,


želimo da Vas obavestimo da je u toku registracija za 27. godišnju konferenciju ESDAR-a (eng. European Society for Domestic Animal Reproduction), koja će biti održana od 12. do 14. septembra 2024. godine, u hotelu Hajat u Beogradu. Ovogodišnja konferencija ESDAR-a će okupiti najuglednije stručnjake iz oblasti reprodukcije domaćih životinja u svetu, a njen organizator je Fakultet veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu.

Program predavanja i radionica na 27. godišnjoj konferenciji ESDAR-a možete pogledati na sledećem linku: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/program/, dok registraciju možete obaviti otvaranjem linka: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/.

Rana registracija po nižim cenama traje do 1. jula 2024. godine (pogledati na linku: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/), pri čemu članovi Veterinarske komore Srbije (VKS) ne plaćaju punu cenu registracije već samo 50%, jer ostatak cene pokriva VKS. Da biste ostvarili popust od 50%, potrebno je da prilikom registracije upišete broj licence i popust će automatski biti obračunat.

Plaćanje registracije je moguće i na dan konferencije, ali je dolazak na konferenciju potrebno najaviti slanjem imejla na sledeću imejl adresu: esdar2024@vet.bg.ac.rs. U imejlu je potrebno navesti i da li želite odlazak na gala večeru, koja se dodatno plaća (pogledati na linku: https://esdar2024.vet.bg.ac.rs/registration-2/).

Veterinarska komora Srbije će vrednovati učešće na 27. godišnjoj konferenciji ESDAR-a, a broj bodova će naknadno biti objavljen.

Sva pitanja vezano za postupak registracije i plaćanja možete slati na imejl adresu: esdar2024@vet.bg.ac.rs, ili kontaktirati telefon: 062/161-09-28 (asist. Dušan Bošnjaković).