Навигација

др Илија Вуковић

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Mikroflora und Qualität Traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen

I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, Mikroflora und Qualität Traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 94, No. 8, pp. 114 - 118, Aug, 2014

АуториИлија Вуковић, Драган Василев и Snežana Saičić
Година2014
ЧасописFLEISCHWIRTSCHAFT
Волумен94
Број8
Страна од114
Страна до118

Untersuchung von Rohdauerwürsten aus Serbien, Mikroflora und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien

И. Вуковић, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Untersuchung von Rohdauerwürsten aus Serbien, Mikroflora und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 91, No. 11, pp. 118 - 122, Nov, 2011

АуториИлија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić
Година2011
ЧасописFLEISCHWIRTSCHAFT
Волумен91
Број11
Страна од118
Страна до122

Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil 2: Einfluss auf Thiobarbitursäurezahl, Aroma und Aussehen

D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil 2: Einfluss auf Thiobarbitursäurezahl, Aroma und Aussehen, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 10, pp. 106 - 108, Oct, 2007

АуториДраган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić
Година2007
ЧасописFLEISCHWIRTSCHAFT
Број10
Страна од106
Страна до108

Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil1:Einfluss auf physiko-chemische Eigenschaften

D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil1:Einfluss auf physiko-chemische Eigenschaften, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 9, pp. 108 - 110, Sep, 2007

АуториДраган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić
Година2007
ЧасописFLEISCHWIRTSCHAFT
Број9
Страна од108
Страна до110

Радови у часописима ван SCI листе

Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice lemeški kulen

D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, S. Ivanković, Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice lemeški kulen, Meat technology, Vol. 53, No. 2, pp. 140 - 147, Oct, 2012

АуториДраган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Stipan Ivanković
Година2012
ЧасописMeat technology
Волумен53
Број2
Страна од140
Страна до147

Funkcionalni proizvodi od mesa – savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa

D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, N. Vasiljević, Funkcionalni proizvodi od mesa – savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 53, No. 1, pp. 18 - 27, 2012

АуториДраган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević
Година2012
ЧасописHrana i ishrana
Волумен53
Број1
Страна од18
Страна до27

Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien

I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, RFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung, Vol. 63, No. 11, pp. 379 - 382, Nov, 2011

АуториИлија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić
Година2011
ЧасописRFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung
Волумен63
Број11
Страна од379
Страна до382

Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien

I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, Mitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach, No. 192, pp. 69 - 76, Jun, 2011

АуториИлија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić
Година2011
ЧасописMitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach
Број192
Страна од69
Страна до76

Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa

I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, N. Vasiljević, Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 51, No. 1-2, pp. 10 - 14, Jan, 2010

АуториИлија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević
Година2010
ЧасописHrana i ishrana
Волумен51
Број1-2
Страна од10
Страна до14

Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica

D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, M. Tubić, Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 51, No. 1, pp. 27 - 35, Jan, 2010

АуториДраган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić, Nađa Vasiljević, Mirjana Milanović-Stevanović и Miodrag Tubić
Година2010
ЧасописMeat technology
Волумен51
Број1
Страна од27
Страна до35

Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica

D. Vasilev, I. Vuković, V. Tomović, M. Jokanović, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 5-6, pp. 342 - 350, Oct, 2009

АуториДраган Василев, Илија Вуковић, Vladimir Tomović, Marija Jokanović, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović
Година2009
ЧасописMeat technology
Волумен50
Број5-6
Страна од342
Страна до350

Neki paramnetri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica

I. Vuković, S. Saičić, D. Vasilev, M. Tubić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Neki paramnetri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 1-2, pp. 68 - 74, Oct, 2009

АуториИлија Вуковић, Snežana Saičić, Драган Василев, Miodrag Tubić, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović
Година2009
ЧасописMeat technology
Волумен50
Број1-2
Страна од68
Страна до74

Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa

D. Vasilev, I. Vuković, Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa, Veterinarski glasnik, Vol. 62, No. 5-6, pp. 317 - 328, Nov, 2008

АуториДраган Василев и Илија Вуковић
Година2008
ЧасописVeterinarski glasnik
Волумен62
Број5-6
Страна од317
Страна до328

HACCP u proizvodnji suve šunke

I. Vuković, M. Dimitrijević, M. Tubić, D. Vasilev, D. Kričković, HACCP u proizvodnji suve šunke, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 115 - 120, Nov, 2005

АуториИлија Вуковић, Мирјана Димитријевић, Miodrag Tubić, Драган Василев и Draško Kričković
Година2005
ЧасописMeat technology
Волумен46
Број3-4
Страна од115
Страна до120

Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka prooizvodnje

I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, M. Tubić, D. Kričković, Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka prooizvodnje, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 110 - 114, Nov, 2005

АуториИлија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Miodrag Tubić и Draško Kričković
Година2005
ЧасописMeat technology
Волумен46
Број3-4
Страна од110
Страна до114

Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena

I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, O. Bunčić, Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena, Meat technology, Vol. 45, No. 3-4, pp. 104 - 107, Nov, 2004

АуториИлија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Оливера Бунчић
Година2004
ЧасописMeat technology
Волумен45
Број3-4
Страна од104
Страна до107

Ispitivanje varijabilnosti važnijih činilaca od značaja za održivost jetrene paštete u crevu

S. Ivanković, D. Vasilev, A. Stanković, I. Vuković, Ispitivanje varijabilnosti važnijih činilaca od značaja za održivost jetrene paštete u crevu, Meat technology, Vol. 42, No. 3-4, pp. 213 - 217, Nov, 2001

АуториSlađana Ivanković, Драган Василев, Ana Stanković и Илија Вуковић
Година2001
ЧасописMeat technology
Волумен42
Број3-4
Страна од213
Страна до217

Остали радови

Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, funkcionalna fermentisana kobasica »Big Probio«

И. Вуковић, D. Vasilev, S. Saičić, О. Бунчић, M. Milanović-Stevanović, N. Vasiljević, Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, funkcionalna fermentisana kobasica »Big Probio«, Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, 2009

АуториИлија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Оливера Бунчић, Mirjana Milanović-Stevanović и Nađa Vasiljević
Година2009
ИздавачMinistarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije