I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, Mikroflora und Qualität Traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 94, No. 8, pp. 114 - 118, Aug, 2014
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2014 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Волумен | 94 |
Број | 8 |
Страна од | 114 |
Страна до | 118 |
И. Вуковић, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Untersuchung von Rohdauerwürsten aus Serbien, Mikroflora und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 91, No. 11, pp. 118 - 122, Nov, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Волумен | 91 |
Број | 11 |
Страна од | 118 |
Страна до | 122 |
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil 2: Einfluss auf Thiobarbitursäurezahl, Aroma und Aussehen, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 10, pp. 106 - 108, Oct, 2007
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Број | 10 |
Страна од | 106 |
Страна до | 108 |
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil1:Einfluss auf physiko-chemische Eigenschaften, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 9, pp. 108 - 110, Sep, 2007
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Број | 9 |
Страна од | 108 |
Страна до | 110 |
D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, S. Ivanković, Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice lemeški kulen, Meat technology, Vol. 53, No. 2, pp. 140 - 147, Oct, 2012
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Stipan Ivanković |
---|---|
Година | 2012 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 53 |
Број | 2 |
Страна од | 140 |
Страна до | 147 |
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, N. Vasiljević, Funkcionalni proizvodi od mesa – savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 53, No. 1, pp. 18 - 27, 2012
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2012 |
Часопис | Hrana i ishrana |
Волумен | 53 |
Број | 1 |
Страна од | 18 |
Страна до | 27 |
I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, RFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung, Vol. 63, No. 11, pp. 379 - 382, Nov, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | RFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung |
Волумен | 63 |
Број | 11 |
Страна од | 379 |
Страна до | 382 |
I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, Mitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach, No. 192, pp. 69 - 76, Jun, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | Mitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach |
Број | 192 |
Страна од | 69 |
Страна до | 76 |
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, N. Vasiljević, Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 51, No. 1-2, pp. 10 - 14, Jan, 2010
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2010 |
Часопис | Hrana i ishrana |
Волумен | 51 |
Број | 1-2 |
Страна од | 10 |
Страна до | 14 |
D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, M. Tubić, Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 51, No. 1, pp. 27 - 35, Jan, 2010
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić, Nađa Vasiljević, Mirjana Milanović-Stevanović и Miodrag Tubić |
---|---|
Година | 2010 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 51 |
Број | 1 |
Страна од | 27 |
Страна до | 35 |
D. Vasilev, I. Vuković, V. Tomović, M. Jokanović, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 5-6, pp. 342 - 350, Oct, 2009
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Vladimir Tomović, Marija Jokanović, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović |
---|---|
Година | 2009 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 50 |
Број | 5-6 |
Страна од | 342 |
Страна до | 350 |
I. Vuković, S. Saičić, D. Vasilev, M. Tubić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Neki paramnetri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 1-2, pp. 68 - 74, Oct, 2009
Аутори | Илија Вуковић, Snežana Saičić, Драган Василев, Miodrag Tubić, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović |
---|---|
Година | 2009 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 50 |
Број | 1-2 |
Страна од | 68 |
Страна до | 74 |
D. Vasilev, I. Vuković, Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa, Veterinarski glasnik, Vol. 62, No. 5-6, pp. 317 - 328, Nov, 2008
Аутори | Драган Василев и Илија Вуковић |
---|---|
Година | 2008 |
Часопис | Veterinarski glasnik |
Волумен | 62 |
Број | 5-6 |
Страна од | 317 |
Страна до | 328 |
I. Vuković, M. Dimitrijević, M. Tubić, D. Vasilev, D. Kričković, HACCP u proizvodnji suve šunke, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 115 - 120, Nov, 2005
Аутори | Илија Вуковић, Мирјана Димитријевић, Miodrag Tubić, Драган Василев и Draško Kričković |
---|---|
Година | 2005 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 46 |
Број | 3-4 |
Страна од | 115 |
Страна до | 120 |
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, M. Tubić, D. Kričković, Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka prooizvodnje, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 110 - 114, Nov, 2005
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Miodrag Tubić и Draško Kričković |
---|---|
Година | 2005 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 46 |
Број | 3-4 |
Страна од | 110 |
Страна до | 114 |
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, O. Bunčić, Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena, Meat technology, Vol. 45, No. 3-4, pp. 104 - 107, Nov, 2004
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Оливера Бунчић |
---|---|
Година | 2004 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 45 |
Број | 3-4 |
Страна од | 104 |
Страна до | 107 |
S. Ivanković, D. Vasilev, A. Stanković, I. Vuković, Ispitivanje varijabilnosti važnijih činilaca od značaja za održivost jetrene paštete u crevu, Meat technology, Vol. 42, No. 3-4, pp. 213 - 217, Nov, 2001
Аутори | Slađana Ivanković, Драган Василев, Ana Stanković и Илија Вуковић |
---|---|
Година | 2001 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 42 |
Број | 3-4 |
Страна од | 213 |
Страна до | 217 |
И. Вуковић, D. Vasilev, S. Saičić, О. Бунчић, M. Milanović-Stevanović, N. Vasiljević, Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, funkcionalna fermentisana kobasica »Big Probio«, Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, 2009
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Оливера Бунчић, Mirjana Milanović-Stevanović и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2009 |
Издавач | Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije |