др Илија Вуковић
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Mikroflora und Qualität Traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, Mikroflora und Qualität Traditioneller Rohwurst Lemeški Kulen, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 94, No. 8, pp. 114 - 118, Aug, 2014
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2014 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Волумен | 94 |
Број | 8 |
Страна од | 114 |
Страна до | 118 |
Untersuchung von Rohdauerwürsten aus Serbien, Mikroflora und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien
И. Вуковић, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Untersuchung von Rohdauerwürsten aus Serbien, Mikroflora und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 91, No. 11, pp. 118 - 122, Nov, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Волумен | 91 |
Број | 11 |
Страна од | 118 |
Страна до | 122 |
Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil 2: Einfluss auf Thiobarbitursäurezahl, Aroma und Aussehen
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil 2: Einfluss auf Thiobarbitursäurezahl, Aroma und Aussehen, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 10, pp. 106 - 108, Oct, 2007
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Број | 10 |
Страна од | 106 |
Страна до | 108 |
Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil1:Einfluss auf physiko-chemische Eigenschaften
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung, Teil1:Einfluss auf physiko-chemische Eigenschaften, FLEISCHWIRTSCHAFT, No. 9, pp. 108 - 110, Sep, 2007
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
Број | 9 |
Страна од | 108 |
Страна до | 110 |
Радови у часописима ван SCI листе
Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice lemeški kulen
D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, S. Ivanković, Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice lemeški kulen, Meat technology, Vol. 53, No. 2, pp. 140 - 147, Oct, 2012
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Stipan Ivanković |
---|---|
Година | 2012 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 53 |
Број | 2 |
Страна од | 140 |
Страна до | 147 |
Funkcionalni proizvodi od mesa – savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa
D. Vasilev, И. Вуковић, S. Saičić, N. Vasiljević, Funkcionalni proizvodi od mesa – savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 53, No. 1, pp. 18 - 27, 2012
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2012 |
Часопис | Hrana i ishrana |
Волумен | 53 |
Број | 1 |
Страна од | 18 |
Страна до | 27 |
Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien
I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, RFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung, Vol. 63, No. 11, pp. 379 - 382, Nov, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | RFL Rundschau fur Fleischhygiene und Lebensmitteluberwachung |
Волумен | 63 |
Број | 11 |
Страна од | 379 |
Страна до | 382 |
Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien
I. Vuković, L. Petrović, D. Vasilev, S. Saičić, Mikrobiologie und Qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten Rohwürsten aus Nordserbien, Mitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach, No. 192, pp. 69 - 76, Jun, 2011
Аутори | Илија Вуковић, Ljiljana Petrović, Драган Василев и Snežana Saičić |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | Mitteilungsblatt Fleischforschung Kulmbach |
Број | 192 |
Страна од | 69 |
Страна до | 76 |
Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, N. Vasiljević, Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa, Hrana i ishrana, Vol. 51, No. 1-2, pp. 10 - 14, Jan, 2010
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2010 |
Часопис | Hrana i ishrana |
Волумен | 51 |
Број | 1-2 |
Страна од | 10 |
Страна до | 14 |
Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica
D. Vasilev, I. Vuković, S. Saičić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, M. Tubić, Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 51, No. 1, pp. 27 - 35, Jan, 2010
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Snežana Saičić, Nađa Vasiljević, Mirjana Milanović-Stevanović и Miodrag Tubić |
---|---|
Година | 2010 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 51 |
Број | 1 |
Страна од | 27 |
Страна до | 35 |
Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica
D. Vasilev, I. Vuković, V. Tomović, M. Jokanović, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 5-6, pp. 342 - 350, Oct, 2009
Аутори | Драган Василев, Илија Вуковић, Vladimir Tomović, Marija Jokanović, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović |
---|---|
Година | 2009 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 50 |
Број | 5-6 |
Страна од | 342 |
Страна до | 350 |
Neki paramnetri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
I. Vuković, S. Saičić, D. Vasilev, M. Tubić, N. Vasiljević, M. Milanović-Stevanović, Neki paramnetri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica, Meat technology, Vol. 50, No. 1-2, pp. 68 - 74, Oct, 2009
Аутори | Илија Вуковић, Snežana Saičić, Драган Василев, Miodrag Tubić, Nađa Vasiljević и Mirjana Milanović-Stevanović |
---|---|
Година | 2009 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 50 |
Број | 1-2 |
Страна од | 68 |
Страна до | 74 |
Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa
D. Vasilev, I. Vuković, Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa, Veterinarski glasnik, Vol. 62, No. 5-6, pp. 317 - 328, Nov, 2008
Аутори | Драган Василев и Илија Вуковић |
---|---|
Година | 2008 |
Часопис | Veterinarski glasnik |
Волумен | 62 |
Број | 5-6 |
Страна од | 317 |
Страна до | 328 |
HACCP u proizvodnji suve šunke
I. Vuković, M. Dimitrijević, M. Tubić, D. Vasilev, D. Kričković, HACCP u proizvodnji suve šunke, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 115 - 120, Nov, 2005
Аутори | Илија Вуковић, Мирјана Димитријевић, Miodrag Tubić, Драган Василев и Draško Kričković |
---|---|
Година | 2005 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 46 |
Број | 3-4 |
Страна од | 115 |
Страна до | 120 |
Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka prooizvodnje
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, M. Tubić, D. Kričković, Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka prooizvodnje, Meat technology, Vol. 46, No. 3-4, pp. 110 - 114, Nov, 2005
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Miodrag Tubić и Draško Kričković |
---|---|
Година | 2005 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 46 |
Број | 3-4 |
Страна од | 110 |
Страна до | 114 |
Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena
I. Vuković, D. Vasilev, S. Saičić, O. Bunčić, Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena, Meat technology, Vol. 45, No. 3-4, pp. 104 - 107, Nov, 2004
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić и Оливера Бунчић |
---|---|
Година | 2004 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 45 |
Број | 3-4 |
Страна од | 104 |
Страна до | 107 |
Ispitivanje varijabilnosti važnijih činilaca od značaja za održivost jetrene paštete u crevu
S. Ivanković, D. Vasilev, A. Stanković, I. Vuković, Ispitivanje varijabilnosti važnijih činilaca od značaja za održivost jetrene paštete u crevu, Meat technology, Vol. 42, No. 3-4, pp. 213 - 217, Nov, 2001
Аутори | Slađana Ivanković, Драган Василев, Ana Stanković и Илија Вуковић |
---|---|
Година | 2001 |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 42 |
Број | 3-4 |
Страна од | 213 |
Страна до | 217 |
Остали радови
Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, funkcionalna fermentisana kobasica »Big Probio«
И. Вуковић, D. Vasilev, S. Saičić, О. Бунчић, M. Milanović-Stevanović, N. Vasiljević, Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, funkcionalna fermentisana kobasica »Big Probio«, Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, 2009
Аутори | Илија Вуковић, Драган Василев, Snežana Saičić, Оливера Бунчић, Mirjana Milanović-Stevanović и Nađa Vasiljević |
---|---|
Година | 2009 |
Издавач | Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije |