Навигација

др Марија Бошковић Каброл

виши научни сарадник
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима ван SCI листе

The Effects of Sunflower and Maize Crop Residue Extracts as a New Ingredient on the Quality Properties of Pork Liver Pâtés

М. Глишић, М. Бошковић Каброл, N. Čobanović, M. Starčević, S. Samardžić, I. Veličković, Z. Maksimović, The Effects of Sunflower and Maize Crop Residue Extracts as a New Ingredient on the Quality Properties of Pork Liver Pâtés, Foods, Vol. 13, No. 5, Dec, 2024

АуториМилица Глишић, Марија Бошковић Каброл, Никола Чобановић, Marija Starčević, Stevan Samardžić, Ivona Veličković и Zoran Maksimović
Година2024
DOIhttps://doi.org/10.3390/foods13050788
ЧасописFoods
Волумен13
Број5
Страна од788

Agricultural waste: a source of bioactive compounds for potential application in meat products

М. Глишић, М. Бошковић Каброл, N. Čobanović, М. Балтић, В. Драшковић, S. Samardžić, Z. Maksimović, Agricultural waste: a source of bioactive compounds for potential application in meat products, Meat technology, Vol. 64, No. 2, pp. 116 - 121, Nov, 2023

АуториМилица Глишић, Марија Бошковић Каброл, Никола Чобановић, Милан Балтић, Владимир Драшковић, Stevan Samardžić и Zoran Maksimović
Година2023
DOIhttps://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.20
ЧасописMeat technology
Волумен64
Број2
Страна од116
Страна до121