Навигација

др Милица Глишић

научни сарадник
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk

M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021

АуториМилијана Синђић, Милица Глишић, Јасна Ђорђевић, Немања Здравковић, Радослава Савић-Радовановић, Милан Балтић и Марија Бошковић Каброл
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976
ЧасописITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Волумен33
Број2
Страна од108
Страна до115

Seasonal Prevalence of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli on Pork Carcasses for Three Steps of the Harvest Process at Two Commercial Processing Plants in the United States

I. Nastasijević, J. Schmidt, M. Bošković, M. Glišić, N. Kalchayanand, S. Shackelford, T. Wheeler, M. Koohmaraie, J. Bosilevac, Seasonal Prevalence of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli on Pork Carcasses for Three Steps of the Harvest Process at Two Commercial Processing Plants in the United States, APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, Vol. 87, No. 1, pp. 1 - 15, Jan, 2021

АуториИван Настасијевић, John Schmidt, Марија Бошковић, Милица Глишић, Norasak Kalchayanand, Steven Shackelford, Tommy Wheeler, Mohammad Koohmaraie и Joseph Bosilevac
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.1128/AEM.01711-20
ЧасописAPPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY
Волумен87
Број1
Страна од1
Страна до15

Einfluss von phytogenen Futtermittelzusätzen auf die Leistung, Schlachtkörpermerkmale, Darmmorphologie und die sensorischen Eigenschaften von Broilern

M. Bošković Cabrol, M. Ristić, K. Šević, J. Đorđević, M. Glišić, N. Glamočlija, M. Baltić, D. Šefer, R. Marković, Einfluss von phytogenen Futtermittelzusätzen auf die Leistung, Schlachtkörpermerkmale, Darmmorphologie und die sensorischen Eigenschaften von Broilern, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 10, pp. 98 - 104, 2021

АуториМарија Бошковић Каброл, Милан Ристић, Кристина Шевић, Јасна Ђорђевић, Милица Глишић, Наташа Гламочлија, Милан Балтић, Драган Шефер и Радмила Марковић
Година2021
ЧасописFLEISCHWIRTSCHAFT
Волумен10
Страна од98
Страна до104

The effects of a phytogenic additive on the histomorphometric characteristics of the intestines in weaned pigs with a subclinical natural infection with Lawsonia intracellularis

V. Drašković, Z. Stanimirović, M. Glišić, J. Bošnjak-Neumuller, R. Teodorović, V. Teodorović, V. Kukolj, The effects of a phytogenic additive on the histomorphometric characteristics of the intestines in weaned pigs with a subclinical natural infection with Lawsonia intracellularis, ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 70, No. 1, pp. 81 - 91, Mar, 2020

АуториВладимир Драшковић, Зоран Станимировић, Милица Глишић, Jasna Bošnjak-Neumuller, Радислава Теодоровић, Владо Теодоровић и Владимир Кукољ
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.2478/acve-2020-0006
ЧасописACTA VETERINARIA-BEOGRAD
Волумен70
Број1
Страна од81
Страна до91

The effect of oregano (Origanum vulgare) essential oil on four Salmonella serovars and shelf life of refrigerated pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere

M. Bošković, J. Đorđević, M. Glišić, J. Ćirić, J. Janjić, N. Zdravković, D. Krnjaić, M. Baltić, The effect of oregano (Origanum vulgare) essential oil on four Salmonella serovars and shelf life of refrigerated pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 44, No. 1, pp. 1 - 15, Jan, 2020

АуториМарија Бошковић, Јасна Ђорђевић, Милица Глишић, Јелена Ћирић, Јелена Јањић, Немања Здравковић, Дејан Крњаић и Милан Балтић
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.1111/jfpp.14311
ЧасописJOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Волумен44
Број1
Страна од1
Страна до15

The European Union control strategy for Campylobacter spp. in the broiler meat chain

I. Nastasijević, F. Proscia, M. Bošković, M. Glišić, B. Blagojević, S. Sorgentone, A. Kirbis, M. Ferri, The European Union control strategy for Campylobacter spp. in the broiler meat chain, Journal of Food Safety, Vol. 40, No. 5, pp. 1 - 22, May, 2020

АуториИван Настасијевић, Francesco Proscia, Марија Бошковић, Милица Глишић, Бојан Благојевић, Simona Sorgentone, Andrej Kirbis и Maurizio Ferri
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.1111/jfs.12819
ЧасописJournal of Food Safety
Волумен40
Број5
Страна од1
Страна до22

Performance, intestinal histomorphology and bone composition of broiler chickens fed diets supplemented with genistein

M. Glišić, M. Bošković, M. Baltić, D. Šefer, A. Radovanović, V. Đorđević, M. Rašeta, R. Marković, Performance, intestinal histomorphology and bone composition of broiler chickens fed diets supplemented with genistein, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, Vol. 50, No. 2, pp. 241 - 252, Apr, 2020

АуториМилица Глишић, Марија Бошковић, Милан Балтић, Драган Шефер, Анита Радовановић, Весна Ђорђевић, Младен Рашета и Радмила Марковић
Година2020
DOIhttp://dx.doi.org/10.4314/sajas.v50i2.7
ЧасописSOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
Волумен50
Број2
Страна од241
Страна до252

Antioxidative activity of thyme (Thymus vulgaris) and oregano (Origanum vulgare) essential oils and their effect on oxidative stability of minced pork packaged under vacuum and modified atmosphere

M. Bošković, M. Glišić, J. Đorđević, M. Starčević, N. Glamočlija, V. Đorđević, M. Baltić, Antioxidative activity of thyme (Thymus vulgaris) and oregano (Origanum vulgare) essential oils and their effect on oxidative stability of minced pork packaged under vacuum and modified atmosphere, JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 84, No. 9, pp. 2467 - 2474, Sep, 2019

АуториМарија Бошковић, Милица Глишић, Јасна Ђорђевић, Марија Старчевић, Наташа Гламочлија, Весна Ђорђевић и Милан Балтић
Година2019
DOIhttps://doi.org/10.1111/1750-3841.14788
ЧасописJOURNAL OF FOOD SCIENCE
Волумен84
Број9
Страна од2467
Страна до2474

Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages

M. Glišić, M. Baltić, M. Glišić, D. Trbović, M. Jokanović, N. Parunivić, M. Dimitrijević, B. Suvajdžić, M. Bošković, D. Vasilev, Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 54, No. 3, pp. 787 - 797, Mar, 2019

АуториМарија Глишић, Милан Балтић, Милица Глишић, Дејана Трбовић, Марија Јокановић, Ненад Парунивић, Мирјана Димитријевић, Бранко Сувајџић, Марија Бошковић и Драган Василев
Година2019
DOIhttps://doi.org/10.1111/ijfs.13996
ЧасописINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Волумен54
Број3
Страна од787
Страна до797

Effect of dietary supplementation with medium chain fatty acids on growth performance, intestinal histomorphology, lipid profile and intestinal microflora of broiler chickens

B. Baltić, J. Ćirić, D. Šefer, A. Radovanović, J. Đorđević, M. Glišić, M. Bošković, M. Baltić, V. Đorđević, R. Marković, Effect of dietary supplementation with medium chain fatty acids on growth performance, intestinal histomorphology, lipid profile and intestinal microflora of broiler chickens, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, Vol. 48, No. 5, pp. 885 - 896, Dec, 2018

АуториБранислав Балтић, Јелена Ћирић, Драган Шефер, Анита Радовановић, Јасна Ђорђевић, Милица Глишић, Марија Бошковић, Милан Балтић, Весна Ђорђевић и Радмила Марковић
Година2018
DOI10.4314/sajas.v48i5.8
ЧасописSOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
Волумен48
Број5
Страна од885
Страна до896

Performances, ileal and cecal microbial populations and histological characteristics in broilers fed diets supplemented with lignocellulose

L. Makivić, M. Glišić, M. Bošković, J. Đorđević, R. Marković, M. Baltić, D. Šefer, Performances, ileal and cecal microbial populations and histological characteristics in broilers fed diets supplemented with lignocellulose, KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, Vol. 25, No. 1, pp. 83 - 91, Oct, 2018

АуториЛазар Макивић, Милица Глишић, Марија Бошковић, Јасна Ђорђевић, Радмила Марковић, Милан Балтић и Драган Шефер
Година2018
DOI10.9775/kvfd.2018.20356
ЧасописKAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
Волумен25
Број1
Страна од83
Страна до91

Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Common Carp (Cyprinus Carpio) in Direct Conditions Using Different Filters vs Indirect Conditions

J. Babić, S. Vidaković, M. Bošković, M. Glišić, B. Kartalović, S. Škaljac, A. Nikolić, M. Ćirković, V. Teodorović, Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Common Carp (Cyprinus Carpio) in Direct Conditions Using Different Filters vs Indirect Conditions, POLYCYCLIC AROMATIC COMPOUNDS, Vol. 40, No. 3, pp. 889 - 897, Oct, 2018

АуториЈелена Бабић, Сузана Видаковић, Марија Бошковић, Милица Глишић, Бранкица Карталовић, Снежана Шкаљац, Александра Николић, Мирослав Ћирковић и Владо Теодоровић
Година2018
DOIhttps://doi.org/10.1080/10406638.2018.1506991
ЧасописPOLYCYCLIC AROMATIC COMPOUNDS
Волумен40
Број3
Страна од889
Страна до897

Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere

M. Bošković, J. Đorđević, J. Ivanović, J. Janjić, N. Zdravković, M. Glišić, N. Glamočlija, B. Baltić, V. Đorđević, M. Baltić, Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, Vol. 258, pp. 58 - 67, Oct, 2017

АуториМарија Бошковић, Јасна Ђорђевић, Јелена Ивановић, Јелена Јањић, Немања Здравковић, Милица Глишић, Наташа Гламочлија, Бранислав Балтић, Весна Ђорђевић и Милан Балтић
Година2017
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2017.07.011
ЧасописINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
Волумен258
Страна од58
Страна до67

Радови у часописима ван SCI листе

White and honey Chlorella vulgaris: Sustainable ingredients with the potential to improve nutritional value of pork frankfurters without compromising quality

M. Bošković Cabrol, M. Glišić, M. Baltić, D. Jovanović, Č. Silađi, S. Simunović, I. Tomašević, A. Raymundo, White and honey Chlorella vulgaris: Sustainable ingredients with the potential to improve nutritional value of pork frankfurters without compromising quality, MEAT SCIENCE, Vol. 198, pp. 1 - 18, Jan, 2023

АуториМарија Бошковић Каброл, Милица Глишић, Милан Балтић, Драгољуб Јовановић, Чаба Силађи, Стефан Симуновић, Игор Томашевић и Anabela Raymundo
Година2023
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.meatsci.2023.109123
ЧасописMEAT SCIENCE
Волумен198
Страна од1
Страна до18

Antimicrobial activity of ethanolic extracts from wheat, sunflower and maize crop residues

M. Glišić, М. Бошковић Каброл, Н. Чобановић, М. Балтић, Ј. Вранешевић, С. Самарџић, З. Максимовић, Antimicrobial activity of ethanolic extracts from wheat, sunflower and maize crop residues, ARHIV VETERINARSKE MEDICINE, Vol. 16, No. 1, pp. 53 - 67, Jun, 2023

АуториМилица Глишић, Марија Бошковић Каброл, Никола Чобановић, Милан Балтић, Јелена Вранешевић, Стеван Самарџић и Зоран Максимовић
Година2023
DOIhttps://doi.org/10.46784/e-avm.v16i1.315
ЧасописARHIV VETERINARSKE MEDICINE
Волумен16
Број1
Страна од53
Страна до67

Advantages of sodium butyrate in weaned piglet diet

J. Đorđević, B. Baltić, M. Glišić, M. Bošković, D. Šefer, S. Radulović, A. Radovanović, D. Perić, M. Peurača, R. Marković, Advantages of sodium butyrate in weaned piglet diet, ANIMAL NUTRITION AND FEED TECHNOLOGY, Vol. 22, pp. 245 - 259, 2022

АуториЈасна Ђорђевић, Бранислав Балтић, Милица Глишић, Марија Бошковић, Драган Шефер, Стамен Радуловић, Анита Радовановић, Дејан Перић, Миле Пеурача и Радмила Марковић
Година2022
DOI10.5958/0974-181X.2022.00020.8
ЧасописANIMAL NUTRITION AND FEED TECHNOLOGY
Волумен22
Страна од245
Страна до259

Biosecurity and lairage time versus pork meat quality traits in a farm-abattoir continuum

I. Nastasijević, M. Glišić, M. Milijašević, S. Janković, R. Mitrović, J. Babić Milijašević, M. Bošković Cabrol, Biosecurity and lairage time versus pork meat quality traits in a farm-abattoir continuum, Animals (Basel), Vol. 12, No. 23, pp. 1 - 20, Dec, 2022

АуториИван Настасијевић, Милица Глишић, Милан Милијашевић, Саша Јанковић, Радмила Митровић, Јелена Бабић Милијашевић и Марија Бошковић Каброл
Година2022
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.meatsci.2023.109123
ЧасописAnimals (Basel)
Волумен12
Број23
Страна од1
Страна до20

Reduction of microbiota in marinated vacuum-packages poultry breast fillets

J. Janjić, J. Ćirić, S. Grbić, M. Bošković Cabrol, M. Glišić, R. Mitrović, M. Baltić, A. Radosavac, Reduction of microbiota in marinated vacuum-packages poultry breast fillets, Meat technology, Vol. 60, No. 1, pp. 1 - 7, 2019

АуториЈелена Јањић, Јелена Ћирић, Славен Грбић, Марија Бошковић Каброл, Милица Глишић, Радмила Митровић, Милан Балтић и Адриана Радосавац
Година2019
DOIhttps://doi.org/10.18485/meattech.2019.60.1.1
ЧасописMeat technology
Волумен60
Број1
Страна од1
Страна до7

Značaj tritikalea u ishrani životinja

N. Glamočlija, M. Starčević, J. Ćirić, D. Šefer, M. Glišić, M. Baltić, R. Marković, M. Spasić, Đ. Glamočlija, Značaj tritikalea u ishrani životinja, Veterinarski žurnal Republike Srpske, Vol. 18, No. 1, pp. 73 - 94, Sep, 2018

АуториНаташа Гламочлија, Марија Старчевић, Јелена Ћирић, Драган Шефер, Милица Глишић, Милан Балтић, Радмила Марковић, Марија Спасић и Ђорђе Гламочлија
Година2018
DOIhttps://doi.org/10.7251/VETJ1801073G
ЧасописVeterinarski žurnal Republike Srpske
Волумен18
Број1
Страна од73
Страна до94

Characterization of Bosnia and Herzegovina honey according to their physico-chemical properties during 2016-2017

J. Ćirić, D. Sando, D. Spirić, J. Janjić, M. Bošković, M. Glišić, M. Baltić, Characterization of Bosnia and Herzegovina honey according to their physico-chemical properties during 2016-2017, Meat technology, Vol. 59, No. 1, pp. 46 - 53, Sep, 2018

АуториЈелена Ћирић, Драго Сандо, Данка Спирић, Јелена Јањић, Марија Бошковић, Милица Глишић и Милан Балтић
Година2018
DOIhttps://doi.org/10.18485/meattech.2018.59.1.6
ЧасописMeat technology
Волумен59
Број1
Страна од46
Страна до53

Stop salmonelozi u vrticima poreklom iz hrane

S. Vidaković, J. Babić, M. Glišić, M. Pelić, S. Knežević, M. Pajić, D. LJubojević-Pelić, Stop salmonelozi u vrticima poreklom iz hrane, Ecologica, Vol. 25, No. 90, pp. 355 - 358, 2018

АуториСузана Видаковић, Јелена Бабић, Милица Глишић, Милош Пелић, Слободан Кнежевић, Марко Пајић и Драгана Љубојевић-Пелић
Година2018
ЧасописEcologica
Волумен25
Број90
Страна од355
Страна до358

The impact of triticale diet on production characteristics and meat quality in pigs

N. Glamočlija, M. Glišić, M. Bošković, J. Đorđević, R. Marković, D. Šefer, M. Baltić, The impact of triticale diet on production characteristics and meat quality in pigs, Meat technology, Vol. 58, No. 2, pp. 73 - 79, 2017

АуториНаташа Гламочлија, Милица Глишић, Марија Бошковић, Јасна Ђорђевић, Радмила Марковић, Драган Шефер и Милан Балтић
Година2017
ЧасописMeat technology
Волумен58
Број2
Страна од73
Страна до79

Effect of commercial starter cultures on survival of Yersinia enterocolitica and microbiological status of Sremska sausages

J. Ćirić, R. Marković, J. Janjić, M. Bošković, B. Baltić, M. Glišić, M. Starčević, M. Baltić, Effect of commercial starter cultures on survival of Yersinia enterocolitica and microbiological status of Sremska sausages, Meat technology, Vol. 58, No. 1, pp. 39 - 46, Jul, 2017

АуториЈелена Ћирић, Радмила Марковић, Јелена Јањић, Марија Бошковић, Бранислав Балтић, Милица Глишић, Марија Старчевић и Милан Балтић
Година2017
ЧасописMeat technology
Волумен58
Број1
Страна од39
Страна до46

Quality assessment of Srpska sausage from nine different manufacturers in Serbia

V. Đorđević, M. Glišić, V. Teodorović, M. Mirilović, S. Đurić, M. Bošković, M. Baltić, Quality assessment of Srpska sausage from nine different manufacturers in Serbia, Meat technology, Vol. 58, No. 2, pp. 93 - 102, 2017

АуториВесна Ђорђевић, Милица Глишић, Владо Теодоровић, Милорад Мириловић, Споменка Ђурић, Марија Бошковић и Милан Балтић
Година2017
ЧасописMeat technology
Волумен58
Број2
Страна од93
Страна до102

Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs

J. Ćirić, D. Prvulović, M. Glišić, M. Bošković, D. Šefer, J. Đorđević, M. Baltić, R. Marković, Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs, Meat technology, Vol. 58, No. 2, pp. 80 - 87, Dec, 2017

АуториЈелена Ћирић, Дејан Првуловић, Милица Глишић, Марија Бошковић, Драган Шефер, Јасна Ђорђевић, Милан Балтић и Радмила Марковић
Година2017
ЧасописMeat technology
Волумен58
Број2
Страна од80
Страна до87

Relationship between body mass index and body fat Percentage among adolescents from Serbian Republic

J. Janjić, M. Baltić, M. Glišić, J. Ivanović, M. Bošković, M. Popović, M. Lovrenović, Relationship between body mass index and body fat Percentage among adolescents from Serbian Republic, Journal of Childhood Obesity, Vol. 1, No. 2:9, pp. 1 - 5, May, 2016

АуториЈелена Јањић, Милан Балтић, Милица Глишић, Јелена Ивановић, Марија Бошковић, Милка Поповић и Мирјана Ловреновић
Година2016
DOI10.21767/2572-5394.10009
ЧасописJournal of Childhood Obesity
Волумен1
Број2:9
Страна од1
Страна до5

Ispitivanje mesnatosti trupova brojlera

N. Glamočlija, M. Starčević, R. Marković, J. Đorđević, M. Baltić, M. Glišić, M. Bošković, Ispitivanje mesnatosti trupova brojlera, Veterinarski žurnal Republike Srpske, Vol. 16, No. 1, pp. 39 - 48, 2016

АуториНаташа Гламочлија, Марија Старчевић, Радмила Марковић, Јасна Ђорђевић, Милан Балтић, Милица Глишић и Марија Бошковић
Година2016
DOIhttps://doi.org/10.7251/VETJ1601039G
ЧасописVeterinarski žurnal Republike Srpske
Волумен16
Број1
Страна од39
Страна до48

Utjecaj dodatka pripravka eteričnih ulja DIGESTAROM® POULTRY na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate brojlera

K. Šević, R. Marković, D. Milić, M. Baltić, M. Glišić, S. Radulović, D. Šefer, Utjecaj dodatka pripravka eteričnih ulja DIGESTAROM® POULTRY na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate brojlera, Krmiva, Vol. 58, No. 2, pp. 66 - 72, 2016

АуториКристина Шевић, Радмила Марковић, Драган Милић, Милан Балтић, Милица Глишић, Стамен Радуловић и Драган Шефер
Година2016
ЧасописKrmiva
Волумен58
Број2
Страна од66
Страна до72

Brza hrana u ishrani adolescenata

J. Janjić, M. Lovrenović, R. Grujić, J. Ivanović, M. Bošković, D. Šarčević, M. Glišić, M. Baltić, Brza hrana u ishrani adolescenata, Meat technology, Vol. 56, No. 2, pp. 154 - 160, 2015

АуториЈелена Јањић, Мирјана Ловреновић, Радослав Грујић, Јелена Ивановић, Марија Бошковић, Данијела Шарчевић, Милица Глишић и Милан Балтић
Година2015
ЧасописMeat technology
Волумен56
Број2
Страна од154
Страна до160

Utjecaj preparata srednje lančanih masnih kiselina-„Aromabiotik“ u hranidbi na proizvodne rezultate brojlera

B. Baltić, R. Marković, D. Šefer, M. Glišić, D. Hermans, M. De Laet, Utjecaj preparata srednje lančanih masnih kiselina-„Aromabiotik“ u hranidbi na proizvodne rezultate brojlera, Krmiva, Vol. 57, No. 2, pp. 57 - 62, 2015

АуториБранислав Балтић, Радмила Марковић, Драган Шефер, Милица Глишић, David Hermans и Manu De Laet
Година2015
ЧасописKrmiva
Волумен57
Број2
Страна од57
Страна до62

Značaj informisanja potrošača pri izboru namirnica

M. Baltić, M. Glišić, J. Janjić, R. Marković, M. Bošković, M. Dokmanović, J. Đorđević, Značaj informisanja potrošača pri izboru namirnica, Veterinarski žurnal Republike Srpske, Vol. 15, No. 1, pp. 22 - 40, 2015

АуториМилан Балтић, Милица Глишић, Јелена Јањић, Радмила Марковић, Марија Бошковић, Марија Докмановић и Јасна Ђорђевић
Година2015
DOIhttps://doi.org/10.7251/VETJ1502022B
ЧасописVeterinarski žurnal Republike Srpske
Волумен15
Број1
Страна од22
Страна до40

Остали радови

Abattoir Hygiene

I. Nastasijević, M. Bošković Cabrol, M. Glišić, Abattoir Hygiene, Present Knowledge in Food Safety - A Risk Based Approach Throughout the Food Chain, pp. 412 - 438, International Life Sciences Institute (ILSI), Washington D.C., USA, Oct, 2022

АуториИван Настасијевић, Марија Бошковић Каброл и Милица Глишић
Година2022
ИздавачInternational Life Sciences Institute (ILSI)
ISSN/ISBN9780128194706
DOIhttps://doi.org/10.1016/B978-0-12-819470-6.00002-0
Страна од412
Страна до438

Funkcionalna fermentisana kobasica sa inulinom i lanenim uljem „Light-omega“

D. Vasilev, M. Glišić, M. Glišić, V. Teodorović, B. Suvajdžić, S. Vasilev, D. Trbović, Funkcionalna fermentisana kobasica sa inulinom i lanenim uljem „Light-omega“, Mar, 2022

АуториДраган Василев, Марија Глишић, Милица Глишић, Владо Теодоровић, Бранко Сувајџић, Саша Василев и Дејана Трбовић
Година2022

Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera

M. Glišić, Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera, Doktorska disertacija, Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine., Dec, 2020

АуториМилица Глишић
Година2020

Nanotechnology and Plant Extracts as a Future Control Strategy for Meat and Milk Products

M. Bošković, M. Glišić, J. Đorđević, M. Baltić, Nanotechnology and Plant Extracts as a Future Control Strategy for Meat and Milk Products, Plant Nanobionics. Nanotechnology in the Life Sciences, pp. 201 - 253, Springer, Cham, Switzerland, May, 2019

АуториМарија Бошковић, Милица Глишић, Јасна Ђорђевић и Милан Балтић
Година2019
ИздавачSpringer, Cham
ISSN/ISBN978-3-030-12495-3
DOIhttps://doi.org/10.1007/978-3-030-12496-0_10
Страна од201
Страна до253