Навигација

др Милијана Синђић

научни сарадник
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk

M. Sinđić, M. Glišić, J. Đorđević, N. Zdravković, R. Savić-Radovanović, M. Baltić, M. Bošković Cabrol, Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 33, No. 2, pp. 108 - 115, Jun, 2021

АуториМилијана Синђић, Милица Глишић, Јасна Лончина, Немања Здравковић, Радослава Савић-Радовановић, Милан Балтић и Марија Бошковић Каброл
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.15586/ijfs.v33i2.1976
ЧасописITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Волумен33
Број2
Страна од108
Страна до115

Радови у часописима ван SCI листе

Main pre-slaughter factors affecting carcass bruising and meat quality in beef cattle

I. Vićić, M. Petrović, N. Čobanović, M. Dimitrijević, N. Grković, M. Sinđić, N. Karabasil, Main pre-slaughter factors affecting carcass bruising and meat quality in beef cattle, VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS, Vol. 49, No. 56, pp. 1 - 8, Jan, 2025

АуториIvan Vićić, Miloš Ži. Petrović, Никола Чобановић, Мирјана Димитријевић, Невена Грковић, Милијана Синђић и Неђељко Карабасил
Година2025
DOIhttps://doi.org/10.1007/s11259-024-10625-4
ЧасописVETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS
Волумен49
Број56
Страна од1
Страна до8

Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality

А. Николић, М. Бабић, Ј. Јовановић, N. Čobanović, И. Бранковић Лазић, Л. Милојевић, Н. Паруновић, Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality, Meat technology, Vol. 60, No. 1, pp. 17 - 23, Sep, 2019

АуториАлександра Николић, Милијана Синђић, Јелена Јовановић, Никола Чобановић, Ивана Бранковић Лазић, Лазар Милојевић и Ненад Паруновић
Година2019
DOI10.18485/meattech.2019.60.1.3
ЧасописMeat technology
Волумен60
Број1
Страна од17
Страна до23