Навигација

доц. др Силвана Стајковић

доцент
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла
062/802 50 52

Предмети

14И5О05Хигијена и технологија меса
14И6ИО04Хигијена и технологија намирница анималног порекла 3
14И6О05Контрола намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs

N. Čobanović, С. Стајковић, J. Kureljušić, J. Žutić, B. Kureljušić, S. Stanković, Н. Карабасил, Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs, PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE, Vol. 188, pp. 1 - 11, Mar, 2021

АуториНикола Чобановић, Силвана Стајковић, Jasna Kureljušić, Jadranka Žutić, Branislav Kureljušić, Sanja Stanković и Неђељко Карабасил
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2021.105269
ЧасописPREVENTIVE VETERINARY MEDICINE
Волумен188
Страна од1
Страна до11

Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea

Н. Грковић, В. Теодоровић, В. Ђорђевић, Н. Карабасил, С. Стајковић, Д. Василев, И. Зубер Богдановић, С. Јанковић, Б. Велебит, M. Dimitrijević, Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, pp. 2338 - 2348, Oct, 2020

АуториНевена Грковић, Владо Теодоровић, Весна Ђорђевић, Неђељко Карабасил, Силвана Стајковић, Драган Василев, Ивана Зубер Богдановић, Саша Јанковић, Бранко Велебит и Мирјана Димитријевић
Година2020
ЧасописJournal of the Hellenic Veterinary Medical Society
Страна од2338
Страна до2348

Радови у часописима ван SCI листе

Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition

V. Gajdov, A. Radovanović, T. Lužajić Božinovski, D. Marković, S. Stajković, I. Milošević, Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition, Meat technology, Vol. 62, No. 2, pp. 104 - 112, 2021

АуториVladimir Gajdov, Анита Радовановић, Тијана Лужајић Божиновски, Даница Марковић, Силвана Стајковић и Иван Милошевић
Година2021
DOI10.18485/MEATTECH.2021.62.2.3.
ЧасописMeat technology
Волумен62
Број2
Страна од104
Страна до112