Навигација

доц. др Силвана Стајковић

доцент
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла
062/802 50 52

Предмети

14И5О05Хигијена и технологија меса
14И6ИО04Хигијена и технологија намирница анималног порекла 3
14И6О05Контрола намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs

Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea

Радови у часописима ван SCI листе

Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition

Булевар ослобођења 18, 11000 Београд, Србија, тел: +381 11 3615 436, факс: +381 11 2685 936

© 2024 Факултет ветеринарске медицине