доц. др Силвана Стајковић
062/802 50 52 |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs
N. Čobanović, С. Стајковић, J. Kureljušić, J. Žutić, B. Kureljušić, S. Stanković, Н. Карабасил, Biochemical, carcass and meat quality alterations associated with different degree of lung lesions in slaughtered pigs, PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE, Vol. 188, pp. 1 - 11, Mar, 2021
Аутори | Никола Чобановић, Силвана Стајковић, Jasna Kureljušić, Jadranka Žutić, Branislav Kureljušić, Sanja Stanković и Неђељко Карабасил |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2021.105269 |
Часопис | PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE |
Волумен | 188 |
Страна од | 1 |
Страна до | 11 |
Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea
Н. Грковић, В. Теодоровић, В. Ђорђевић, Н. Карабасил, С. Стајковић, Д. Василев, И. Зубер Богдановић, С. Јанковић, Б. Велебит, M. Dimitrijević, Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, pp. 2338 - 2348, Oct, 2020
Аутори | Невена Грковић, Владо Теодоровић, Весна Ђорђевић, Неђељко Карабасил, Силвана Стајковић, Драган Василев, Ивана Зубер Богдановић, Саша Јанковић, Бранко Велебит и Мирјана Димитријевић |
---|---|
Година | 2020 |
Часопис | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society |
Страна од | 2338 |
Страна до | 2348 |
Радови у часописима ван SCI листе
Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition
V. Gajdov, A. Radovanović, T. Lužajić Božinovski, D. Marković, S. Stajković, I. Milošević, Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition, Meat technology, Vol. 62, No. 2, pp. 104 - 112, 2021
Аутори | Vladimir Gajdov, Анита Радовановић, Тијана Лужајић Божиновски, Даница Марковић, Силвана Стајковић и Иван Милошевић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | 10.18485/MEATTECH.2021.62.2.3. |
Часопис | Meat technology |
Волумен | 62 |
Број | 2 |
Страна од | 104 |
Страна до | 112 |