
доц. др Бранко Сувајџић
Предмети
Библиографија
Књиге и библиографије
Једно здравље
А. Радаљ, Б. Сувајџић, Б. Плавшић, В. Бјеговић Микановић, Д. Богуновић, Д. Крњаић, И. Гајић, К. Ненадовић, Љ. Јовановић, M. Сабовљевић, М. Вучићевић, М. Димитријевић, Н. Стевић, Н. Грковић, Н. Карабасил, Н. Чобановић, С. Стајковић, С. Булајић, С. Радојичић, Једно здравље, Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, Центар за издавачку делатност и промет учила, 2024
| Аутори | Андреа Радаљ, Бранко Сувајџић, Budimir Plavšić, Vesna Bjegović Mikanović, Даница Богуновић, Дејан Крњаић, Ina Gajić, Катарина Ненадовић, Љубомир Јовановић, Marko Sabovljević, Милош Вучићевић, Мирјана Димитријевић, Наташа Стевић, Невена Грковић, Неђељко Карабасил, Никола Чобановић, Силвана Стајковић, Снежана Булајић и Соња Радојичић |
|---|---|
| Година | 2024 |
| Издавач | Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, Центар за издавачку делатност и промет учила |
| ISBN | 978-86-80446-73-8 |
| broj strana | 227 |
| Тип књиге | уџбеник |
| Број страна | 227 |
Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum
Н. Карабасил, Р. Савић-Радовановић, S. Stajković, N. Čobanović, Б. Сувајџић, Kontrola namirnica animalnog porekla - Praktikum, Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2020
| Аутори | Неђељко Карабасил, Радослава Савић-Радовановић, Silvana Stajković, Никола Чобановић и Бранко Сувајџић |
|---|---|
| Година | 2020 |
| Издавач | Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila |
| ISBN | 978-86-80446-33-2 |
| broj strana | 169 |
| Тип књиге | помоћни уџбеник |
| Број страна | 169 |
Радови у часописима са SCI листе
Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage
Б. Сувајџић, Т. Тасић, В. Теодоровић, В. Јанковић, M. Dimitrijević, Н. Карабасил, Д. Василев, Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage, ANIMAL SCIENCE JOURNAL, pp. 13466 - 13466, Oct, 2021
| Аутори | Бранко Сувајџић, Татјана Тасић, Владо Теодоровић, Весна Јанковић, Мирјана Димитријевић, Неђељко Карабасил и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2021 |
| Часопис | ANIMAL SCIENCE JOURNAL |
| Страна од | 13466 |
| Страна до | 13466 |
Identifying Physiological Stress Biomarkers for Prediction of Pork Quality Variation
N. Čobanović, S. Stanković, М. Димитријевић, Б. Сувајџић, Н. Грковић, Д. Василев, Н. Карабасил, Identifying Physiological Stress Biomarkers for Prediction of Pork Quality Variation, Animals (Basel), Vol. 10, No. 4, pp. 1 - 18, Apr, 2020
| Аутори | Никола Чобановић, Сања Станковић, Мирјана Димитријевић, Бранко Сувајџић, Невена Грковић, Драган Василев и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2020 |
| DOI | https://doi.org/10.3390/ani10040614 |
| Часопис | Animals (Basel) |
| Волумен | 10 |
| Број | 4 |
| Страна од | 1 |
| Страна до | 18 |
Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
M. Glišić, M. Baltić, M. Glišić, D. Trbović, M. Jokanović, N. Parunivić, M. Dimitrijević, B. Suvajdžić, M. Bošković, D. Vasilev, Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 54, No. 3, pp. 787 - 797, Mar, 2019
| Аутори | Марија Глишић, Милан Балтић, Милица Глишић, Дејана Трбовић, Марија Јокановић, Ненад Парунивић, Мирјана Димитријевић, Бранко Сувајџић, Марија Бошковић и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2019 |
| DOI | https://doi.org/10.1111/ijfs.13996 |
| Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Волумен | 54 |
| Број | 3 |
| Страна од | 787 |
| Страна до | 797 |
Qualität der Rohwurst Sremski Kulen Produktion unter traditionellen und industriellen Bedingungen in Serbien
B. Suvajdžić, Р. Петронијевић, В. Теодоровић, В. Томовић, М. Димитријевић, Н. Карабасил, Д. Василев, Qualität der Rohwurst Sremski Kulen Produktion unter traditionellen und industriellen Bedingungen in Serbien, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 98, No. 6, pp. 93 - 99, Jun, 2018
| Аутори | Бранко Сувајџић, Радивој Петронијевић, Владо Теодоровић, Владимир Томовић, Мирјана Димитријевић, Неђељко Карабасил и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2018 |
| Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
| Волумен | 98 |
| Број | 6 |
| Страна од | 93 |
| Страна до | 99 |
Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
М. Глишић, М. Балтић, М. Глишић, Д. Трбовић, М. Јокановић, Д. Паруновић, M. Dimitrijević, Б. Сувајџић, М. Бошковић, Д. Василев, Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 54, No. 3, pp. 787 - 797, Oct, 2018
| Аутори | Марија Глишић, Милан Балтић, Милица Глишић, Дејана Трбовић, Марија Јокановић, Дејан Паруновић, Мирјана Димитријевић, Бранко Сувајџић, Марија Бошковић и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2018 |
| DOI | 10.1111/ijfs.13996 |
| Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Волумен | 54 |
| Број | 3 |
| Страна од | 787 |
| Страна до | 797 |
Detection of icaA and icaD genes of Staphylococcus aureus isolated in case of bovine mastitis
Suvajdžić B., Teodorović V., Vasilev D., Karabasil N., Dimitrijević M., Đorđević J., Katić V., Detection of icaA and icaD genes of Staphylococcus aureus isolated in case of bovine mastitis, ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 67, No. 2, pp. 168 - 177, 2017
| Аутори | Бранко Сувајџић, Владо Теодоровић, Драган Василев, Неђељко Карабасил, Мирјана Димитријевић, Јасна Лончина и Вера Катић |
|---|---|
| Година | 2017 |
| DOI | 10.1515/acve-2017-0015 |
| Часопис | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
| Волумен | 67 |
| Број | 2 |
| Страна од | 168 |
| Страна до | 177 |
Detection of icaA and icaD genes of Staphylococcus aureus isolated in cases of bovine mastitis in the Republic of Serbia
B. Suvajdžić, V. Teodorović, D. Vasilev, N. Karabasil, M. Dimitrijević, J. Đorđević, V. Katić, Detection of icaA and icaD genes of Staphylococcus aureus isolated in cases of bovine mastitis in the Republic of Serbia, ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 67, No. 02, pp. 168 - 177, Jun, 2017
| Аутори | Бранко Сувајџић, Владо Теодоровић, Драган Василев, Неђељко Карабасил, Мирјана Димитријевић, Jasna Đorđević и Вера Катић |
|---|---|
| Година | 2017 |
| DOI | 10.1515/acve-2017-0015 |
| Часопис | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
| Волумен | 67 |
| Број | 02 |
| Страна од | 168 |
| Страна до | 177 |
Molecular identification of Prototheca zopfii genotype 2 mastitis isolates and their influence on the milk somatic cell count
Б. Сувајџић, Д. Василев, Н. Карабасил, И. Вучуровић, N. Čobanović, M. Babić, В. Катић, Molecular identification of Prototheca zopfii genotype 2 mastitis isolates and their influence on the milk somatic cell count, VETERINARSKI ARHIV, Vol. 87, No. 3, pp. 249 - 258, May, 2017
| Аутори | Бранко Сувајџић, Драган Василев, Неђељко Карабасил, Иван Вучуровић, Никола Чобановић, Milijana Babić и Вера Катић |
|---|---|
| Година | 2017 |
| DOI | 10.24099/vet.arhiv.151219 |
| Часопис | VETERINARSKI ARHIV |
| Волумен | 87 |
| Број | 3 |
| Страна од | 249 |
| Страна до | 258 |
Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mezedoniens
N. Dimovska, Z. Hajrulai-Musliu, M. Mirilović, N. Karabasil, M. Dimitrijević, B. Suvajdžić, D. Vasilev, Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mezedoniens, FLEISCHWIRTSCHAFT, Vol. 87, No. 3, pp. 249 - 258, Mar, 2017
| Аутори | Nina Dimovska, Zuhra Hajrulai-Musliu, Milorad Mirilović, Неђељко Карабасил, Мирјана Димитријевић, Бранко Сувајџић и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2017 |
| Часопис | FLEISCHWIRTSCHAFT |
| Волумен | 87 |
| Број | 3 |
| Страна од | 249 |
| Страна до | 258 |
Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat
Jasna Djordjevic, Marija Boskovic, Marija Dokmanovic, Ivana Brankovic Lazic, Tijana Ledina, Branko Suvajdzic, Milan Ž. Baltic, Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 41, No. 2, pp. e12837 - e12837, 2017
| Аутори | Јасна Лончина, Marija Bošković, Marija Dokmanović, Ivana Branković Lazić, Тијана Ледина, Бранко Сувајџић и Милан Балтић |
|---|---|
| Година | 2017 |
| Часопис | JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION |
| Волумен | 41 |
| Број | 2 |
| Страна од | e12837 |
| Страна до | e12837 |
THE INFLUENCE OF PRE-MORTEM CONDITIONS ON PALE, SOFT AND EXUDATIVE (PSE) AND DARK, FIRM AND DRY (DFD) PORK MEAT
N. Čobanović, N. Karabasil, S. Stajkovic, N. Ilić, Б. Сувајџић, M. Petrović, V. Teodorović, THE INFLUENCE OF PRE-MORTEM CONDITIONS ON PALE, SOFT AND EXUDATIVE (PSE) AND DARK, FIRM AND DRY (DFD) PORK MEAT, ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, Vol. 66, No. 2, pp. 172 - 186, Jun, 2016
| Аутори | Никола Чобановић, Неђељко Карабасил, Silvana Stajkovic, Невена Грковић, Бранко Сувајџић, Miloš Petrović и Владо Теодоровић |
|---|---|
| Година | 2016 |
| DOI | 0.1515/acve-2016-0015 |
| Часопис | ACTA VETERINARIA-BEOGRAD |
| Волумен | 66 |
| Број | 2 |
| Страна од | 172 |
| Страна до | 186 |
Радови у часописима ван SCI листе
Eggshell colour affecting the safety and quality of Japanese quail eggs (Coturnix coturnix japonica)
M. Ludoški, N. Grković, B. Suvajdžić, I. Vićić, I. Branković Lazić, T. Baltić, N. Čobanović, Eggshell colour affecting the safety and quality of Japanese quail eggs (Coturnix coturnix japonica), BRITISH POULTRY SCIENCE, pp. 1 - 13, Jul, 2025
| Аутори | Mirjana Ludoški, Невена Грковић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić, Ivana Branković Lazić, Tatjana Baltić и Никола Чобановић |
|---|---|
| Година | 2025 |
| DOI | https://doi.org/10.1080/00071668.2025.2527225 |
| Часопис | BRITISH POULTRY SCIENCE |
| Страна од | 1 |
| Страна до | 13 |
Assessment of microbiological status of fresh gilthead seabream (Sparus aurata) from aquaculture in Adriatic sea, Montenegro Microbiology of gilthead seabream
N. Grković, I. Zuber Bogdanović, S. Djurić, N. Čobanović, B. Suvajdžić, I. Vićić, N. Karabasil, M. Dimitrijević, Assessment of microbiological status of fresh gilthead seabream (Sparus aurata) from aquaculture in Adriatic sea, Montenegro Microbiology of gilthead seabream, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Vol. 76, No. 1, pp. 8521 - 8526, Jan, 2025
| Аутори | Невена Грковић, Ivana Zuber Bogdanović, Spomenka Djurić, Никола Чобановић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić, Неђељко Карабасил и Мирјана Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2025 |
| DOI | https://doi.org/10.12681/jhvms.31855 |
| Часопис | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society |
| Волумен | 76 |
| Број | 1 |
| Страна од | 8521 |
| Страна до | 8526 |
The nutritional profile and technological properties of rabbit meat
Б. Сувајџић, N. Čobanović, Н. Грковић, I. Vićić, Д. Василев, The nutritional profile and technological properties of rabbit meat, Meat technology, Vol. 64, No. 2, pp. 171 - 176, Nov, 2025
| Аутори | Бранко Сувајџић, Никола Чобановић, Невена Грковић, Ivan Vićić и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2025 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.31 |
| Часопис | Meat technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 171 |
| Страна до | 176 |
Levels and accumulation of selected heavy metals in the One Health approach
Н. Грковић, N. Čobanović, Б. Сувајџић, D. Jovanović, М. Димитријевић, Levels and accumulation of selected heavy metals in the One Health approach, Meat technology, Vol. 64, No. 2, pp. 155 - 159, Nov, 2025
| Аутори | Невена Грковић, Никола Чобановић, Бранко Сувајџић, Dragoljub Jovanović и Мирјана Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2025 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.28 |
| Часопис | Meat technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 155 |
| Страна до | 159 |
Fibrinous pericarditis in slaughtered pigs: impact on welfare, growth performance and carcass and meat quality
D. Pajičić, С. Ковачевић, Н. Грковић, Б. Сувајџић, I. Vićić, Н. Карабасил, N. Čobanović, Fibrinous pericarditis in slaughtered pigs: impact on welfare, growth performance and carcass and meat quality, Biotechnology in Animal Husbandry (Online), Vol. 40, No. 2, pp. 115 - 129, Dec, 2024
| Аутори | Djordje Pajičić, Сара Ковачевић, Невена Грковић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić, Неђељко Карабасил и Никола Чобановић |
|---|---|
| Година | 2024 |
| DOI | https://doi.org/10.2298/BAH2402115P |
| Часопис | Biotechnology in Animal Husbandry (Online) |
| Волумен | 40 |
| Број | 2 |
| Страна од | 115 |
| Страна до | 129 |
Consequences of Transport Conditions on the Welfare of Slaughter Pigs with Different Health Status and RYR-1 Genotype
Н. Чобановић, S. Čalović, Б. Сувајџић, Н. Грковић, Н. Карабасил, Consequences of Transport Conditions on the Welfare of Slaughter Pigs with Different Health Status and RYR-1 Genotype, Animals (Basel), Vol. 14, Jan, 2024
| Аутори | Никола Чобановић, Сара Ковачевић, Бранко Сувајџић, Невена Грковић и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2024 |
| DOI | 10.3390/ani14020191 |
| Часопис | Animals (Basel) |
| Волумен | 14 |
Horse carcass and meat quality — current knowledge and research gaps
N. Čobanović, Н. Грковић, Б. Сувајџић, I. Vićić, Н. Карабасил, Horse carcass and meat quality — current knowledge and research gaps, Meat technology, Vol. 64, No. 2, pp. 160 - 165, Nov, 2023
| Аутори | Никола Чобановић, Невена Грковић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.29 |
| Часопис | Meat technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 160 |
| Страна до | 165 |
Quality of table eggs in relation to shell colour
Н. Ђокић, Б. Сувајџић, И. Вићић, Н. Грковић, Н. Карабасил, N. Čobanović, Quality of table eggs in relation to shell colour, Veterinarska stanica (Online), Vol. 54, No. 2, pp. 171 - 184, Jan, 2023
| Аутори | Немања Ђокић, Бранко Сувајџић, Иван Вићић, Невена Грковић, Неђељко Карабасил и Никола Чобановић |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | https://doi.org/10.46419/vs.54.2.5 |
| Часопис | Veterinarska stanica (Online) |
| Волумен | 54 |
| Број | 2 |
| Страна од | 171 |
| Страна до | 184 |
Prevalence of carcass lesions and their effects on welfare, carcass composition and meat quality in slaughtered pigs
N. Čobanović, Б. Сувајџић, I. Vićić, D. Vasilev, N. Karabasil, Prevalence of carcass lesions and their effects on welfare, carcass composition and meat quality in slaughtered pigs, ANNALS OF ANIMAL SCIENCE, Vol. 23, No. 2, pp. 597 - 609, Apr, 2023
| Аутори | Никола Чобановић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić, Драган Василев и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | 10.2478/aoas-2022-0093 |
| Часопис | ANNALS OF ANIMAL SCIENCE |
| Волумен | 23 |
| Број | 2 |
| Страна од | 597 |
| Страна до | 609 |
Horse carcass and meat quality — current knowledge and research gaps
N. Čobanović, Н. Грковић, Б. Сувајџић, I. Vićić, Н. Карабасил, Horse carcass and meat quality — current knowledge and research gaps, Meat technology, Vol. 64, No. 2, pp. 160 - 165, Oct, 2023
| Аутори | Никола Чобановић, Невена Грковић, Бранко Сувајџић, Ivan Vićić и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.29 160 |
| Часопис | Meat technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 160 |
| Страна до | 165 |
The nutritional profile and technological properties of rabbit meat
Б. Сувајџић, N. Čobanović, Н. Грковић, I. Vićić, Д. Василев, The nutritional profile and technological properties of rabbit meat, Meat Technology, Vol. 64, No. 2, pp. 171 - 176, Oct, 2023
| Аутори | Бранко Сувајџић, Никола Чобановић, Невена Грковић, Ivan Vićić и Драган Василев |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.31 |
| Часопис | Meat Technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 171 |
| Страна до | 176 |
Levels and accumulation of selected heavy metals in the One Health approach
Н. Грковић, N. Čobanović, Б. Сувајџић, D. Jovanović, М. Димитријевић, Levels and accumulation of selected heavy metals in the One Health approach, Meat Technology, Vol. 64, No. 2, pp. 155 - 159, Oct, 2023
| Аутори | Невена Грковић, Никола Чобановић, Бранко Сувајџић, Dragoljub Jovanović и Мирјана Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2023 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.28 |
| Часопис | Meat Technology |
| Волумен | 64 |
| Број | 2 |
| Страна од | 155 |
| Страна до | 159 |
Seasonal variation in the nutrient composition of mussels (Mytilus galloprovincialis) from farms in Boka Kotorska Bay, Southern Adriatic Sea.
N. Grković, I. Zuber Bogdanović, С. Ђурић, Н. Карабасил, Б. Сувајџић, Н. Чобановић, В. Ђорђевић, Д. Василев, М. Димитријевић, Seasonal variation in the nutrient composition of mussels (Mytilus galloprovincialis) from farms in Boka Kotorska Bay, Southern Adriatic Sea., Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergis, pp. bb - bb, 2022
| Аутори | Невена Грковић, Ivana Zuber Bogdanović, Споменка Ђурић, Неђељко Карабасил, Бранко Сувајџић, Никола Чобановић, Весна Ђорђевић, Драган Василев и Мирјана Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2022 |
| DOI | 10.33988/auvfd.920577 |
| Часопис | Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergis |
| Страна од | bb |
| Страна до | bb |
Seasonal variation in the nutrient composition of mussels (Mytilus galloprovincialis) from farms in Boka Kotorska Bay, Southern Adriatic Sea
Н. Грковић, И. Зубер Богдановић, С. Ђурић, Н. Карабасил, Б. Сувајџић, N. Čobanović, В. Ђорђевић, Д. Василев, М. Димитријевић, Seasonal variation in the nutrient composition of mussels (Mytilus galloprovincialis) from farms in Boka Kotorska Bay, Southern Adriatic Sea, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, pp. 1 - 23, Jul, 2022
| Аутори | Невена Грковић, Ивана Зубер Богдановић, Споменка Ђурић, Неђељко Карабасил, Бранко Сувајџић, Никола Чобановић, Весна Ђорђевић, Драган Василев и Мирјана Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2022 |
| DOI | https://doi.org/10.33988/auvfd.920577 |
| Часопис | Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi |
| Страна од | 1 |
| Страна до | 23 |
Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems
N. Čobanović, Н. Тодоровић, М. Кованџић, И. Вићић, Б. Сувајџић, Н. Грковић, Н. Карабасил, Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems, Meat Technology, Vol. 66, No. 1, pp. 66 - 76, Jul, 2022
| Аутори | Никола Чобановић, Нађа Тодоровић, Марија Кованџић, Иван Вићић, Бранко Сувајџић, Невена Грковић и Неђељко Карабасил |
|---|---|
| Година | 2022 |
| DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2022.63.1.7 |
| Часопис | Meat Technology |
| Волумен | 66 |
| Број | 1 |
| Страна од | 66 |
| Страна до | 76 |
HRONIČNI MASTITIS KRAVA UZROKOVAN STREPTOCOCCUS DYSGALACTIAE - PRIKAZ SLUČAJA
A. Cojkić, N. Čobanović, Б. Сувајџић, M. Savić, B. Petrujkić, V. Dimitrijević, HRONIČNI MASTITIS KRAVA UZROKOVAN STREPTOCOCCUS DYSGALACTIAE - PRIKAZ SLUČAJA, Veterinarski glasnik, Vol. 69, No. 3-4, pp. 303 - 314, Sep, 2015
| Аутори | Aleksandar Cojkić, Никола Чобановић, Бранко Сувајџић, Мила Савић, Бранко Петрујкић и Владимир Димитријевић |
|---|---|
| Година | 2015 |
| DOI | 10.2298/VETGL1504303C |
| Часопис | Veterinarski glasnik |
| Волумен | 69 |
| Број | 3-4 |
| Страна од | 303 |
| Страна до | 314 |
Остали радови
Funkcionalna fermentisana kobasica sa inulinom i lanenim uljem „Light-omega“
D. Vasilev, M. Glišić, M. Glišić, V. Teodorović, B. Suvajdžić, S. Vasilev, D. Trbović, Funkcionalna fermentisana kobasica sa inulinom i lanenim uljem „Light-omega“, Mar, 2022
| Аутори | Драган Василев, Марија Глишић, Милица Глишић, Владо Теодоровић, Бранко Сувајџић, Саша Василев и Дејана Трбовић |
|---|---|
| Година | 2022 |

