Навигација

проф. др Снежана Булајић

редовни професор
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла
snezab@vet.bg.ac.rs
062/802 50 35

Предмети

14Д2И05Методе испитивања намирница
14Д2И63Конзервисање намирница биолошким методама
14Д2И67Научне основе интегрисаног система безбедности намирница
14И4О08Основе хигијене намирница анималног порекла
14И5ИО04Хигијена и технологија намирница анималног порекла 1
14И5О03Хигијена и технологија млека
14И6ИО08Хигијена и технологија намирница анималног порекла 4
14И6О05Контрола намирница анималног порекла
14С1И04Састав и особине намирница анималног порекла
14С1И16Методе испитивања намирница анималног порекла

Библиографија

Књиге и библиографије

Higijena i tehnologija mleka

Радови у часописима са SCI листе

MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of Serbian artisanal cheeses microbiota

Tetracycline resistance in lactobacilli isolated from Serbian traditional raw milk cheeses

Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia

Safety evaluation of Sjenica cheese with regard to coagulase-positive staphylococci and antibiotic resistance of Lactic Acid Bacteria and staphylococci

Characterization of antibiotic resistance phenotypes and resistance genes in Enterococcus spp. isolated from cheeses

Antimicrobial susceptibility of lactic acid bacteria isolated from Sombor cheese

Sensory evaluation and microbiological characterization of autochthonous Somborski cheese

Comparison of spontaneous antibiotic resistance frequency of Salmonella typhimurium growth in glucose amended continuous culture at slow and fast dilution rates

Toluene mediated oxidative stress and granulo-monocitopoiesis

Радови у часописима ван SCI листе

Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheesses made in Slovenia and Serbia

Biopreservation of traditional raw milk cheeses with an emphasis on Serbian artisanal cheeses and their historical production

Булевар ослобођења 18, 11000 Београд, Србија, тел: +381 11 3615 436, факс: +381 11 2685 936

© 2025 Факултет ветеринарске медицине