Навигација

доц. др Тијана Ледина

доцент
Катедра за хигијену и технологију намирница анималног порекла
tijana.ledina@vet.bg.ac.rs
062/886 82 42

Предмети

14И4О08Основе хигијене намирница анималног порекла
14И5ИО04Хигијена и технологија намирница анималног порекла 1
14И5О03Хигијена и технологија млека
14И6О05Контрола намирница анималног порекла

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of Serbian artisanal cheeses microbiota

Tetracycline resistance in lactobacilli isolated from Serbian traditional raw milk cheeses

Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat

Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia

Safety evaluation of Sjenica cheese with regard to coagulase-positive staphylococci and antibiotic resistance of Lactic Acid Bacteria and staphylococci

Радови у часописима ван SCI листе

Safety evaluation of enterococci isolated from raw milk and artisanal cheesses made in Slovenia and Serbia

Biopreservation of traditional raw milk cheeses with an emphasis on Serbian artisanal cheeses and their historical production

Булевар ослобођења 18, 11000 Београд, Србија, тел: +381 11 3615 436, факс: +381 11 2685 936

© 2024 Факултет ветеринарске медицине